Padlem ofiarą pijaków kierujących ruchem...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mario34
    Ambiente
    • 2007
    • 151

Zamieszczone przez eaglemirek
    żadnych takich problemów nie miałem przy płatnościach kartą w Cro
    bardzo mnie to cieszy, bo zamierzam właśnie płacić kartą.
    Rozumiem,że w CRO najlepiej wymienić euro na ich kuny :roll: czy może PLN ? Euro mam kupione więc nie będzie problemu.
    mario
  • marlej108
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 4976
    • Octavia III (5E3)
    • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Koledzy,

na weekend wybralismy sie z Malzonka do Warszawy... zwiedzac.

w drodze do Warszawy nagle zrobil sie korek.... tkwilem w nim prawie godzine... ruch byl dziwaczny, bo nie bylo za bardzo widac co sie stalo z przodu... niby ruch wahadlowy ale jakis dziwny - raz puszczali mnostwo samochodow, innym razem trzy... kiedy w koncu dojechalem do miejsca gdzie sie korek robil..... wlasnie sie skonczyl a na drodze ani nie bylo wypadku, ani zadnych robot nie liczac jezdzacego po poboczu traktorka i dziwnych dwoch typow w kamizelkach sprawiajacych wrazenie jakby do konca nie wiedzieli gdzie sa...

no i k...wa sie wyjasnilo wczoraj.... pieprzone przyglupy... godzine czasu... i korek na ponad kilometr...

Najnowsze informacje z kraju i światu, publicystyka polityczna i społeczna, tworzona przez anteny Polskiego Radia.

szkoda ze jakis dres nie wysiadl i im po ryju nie nakladl... bym sie przylaczyl.
    http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
    Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• Agamek12
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 9935
      • Ford

marlej108, chłopaki podeszli do swojej pracy z odpowiednim dystansem :szeroki_usmiech
      Adam... Używam:
      Rolka: e11FL 97KM/130Nm
      Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

Pracuję...